Η Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΑΓΕΜ ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1994 ως ατομική επιχείρηση και από το 2008 συνεχίζει ως Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία λειτουργώντας ανελλιπώς.  Στην μακρόχρονη αυτή πορεία, υπήρξε από τις ιδιαίτερα πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες του χώρου. Με βάση τη πολυετή εμπειρία μας, έχουμε καταφέρει να γίνουμε συνώνυμο της αξιοπιστίας και της εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου.

Η δραστηριότητα της εταιρείας σήμερα εκτείνεται σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για επαγγελματική αλλά και ερασιτεχνική χρήση, με βασικό αντικείμενο τις αντλίες νερού και τα μηχανήματα κήπου. Αντιπροσωπεύει και εισάγει είδη από τους πιο επώνυμους Ευρωπαϊκούς Οίκους με γνώμονα πάντα τη διατήρηση της αξιόπιστης ποιότητας των προϊόντων στη καλύτερη δυνατή τιμή. 

Σκοπός της Εταιρείας είναι να παρέχουμε προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας μέσω της υποστήριξης του δικτύου συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα.

Σε όλες μας τις Αντιπροσωπείες παρέχεται δια παντός after sales service καθώς και διαρκής παρακαταθήκη γνήσιων ανταλλακτικών για όλα τα προϊόντα.

Σήμερα, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, η ΑΓΕΜ ΑΕΒΕ εξακολουθεί να εξελίσσεται πάντοτε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση & υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες της.