Οι σχίστες είναι μηχανήματα που διαχωρίζουν κομμάτια ξύλου σε κατάλληλες διαστάσεις (κορμούς, κούτσουρα, κ.λπ.) σε διαμήκη κατεύθυνση προς τις ξύλινες ίνες. Γενικά χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τεμαχίων ξύλου κατάλληλα για χρήση ως καύσιμο σε φούρνους, λέβητες και τζάκια.

SLS-8 HONDA GC160

5.0hp
Ισχύς:
58cm
Ύψος κοπής:
8.000kg
Δύναμη κρούσης :
125kg
Bάρος μηχανήματος :
Description:

Βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει μια μεγάλη, ενισχυμένη, με ρυθμιζόμενο ύψος επιφάνειας εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν να προσαρμόσετε απλά το σχίστη στο μέγεθος των κομματιών ξύλου που πρόκειται να κόψετε (έως ένα μέγιστο ύψος κοπής 58 cm.). Αυτός ο επαγγελματικός σχίστης εγγυάται την ακρίβεια και τον απόλυτο έλεγχο της λειτουργίας του.  Έχει επίσης συστήματα ασφαλείας, τροχούς για τη μετακίνηση και ένα αυτόματο σύστημα ελέγχου για ρυθμιζόμενη κίνηση. Περιλαμβάνει κινητήρα Honda 5hp.

SLS-10 HONDA GC190

6.0hp
Ισχύς:
90cm
Ύψος κοπής:
9.500kg
Δύναμη κρούσης:
155kg
Βάρος μηχανήματος:
Description:

Βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει μια μεγάλη, ενισχυμένη, με ρυθμιζόμενο ύψος επιφάνειας εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν να προσαρμόσετε απλά το σχίστη στο μέγεθος των κομματιών ξύλου που πρόκειται να κόψετε (έως ένα μέγιστο ύψος κοπής 90 cm.). Αυτός ο επαγγελματικός σχίστης εγγυάται την ακρίβεια και τον απόλυτο έλεγχο της λειτουργίας του.  Έχει επίσης συστήματα ασφαλείας, τροχούς για τη μετακίνηση και ένα αυτόματο σύστημα ελέγχου για ρυθμιζόμενη κίνηση.Περιλαμβάνει κινητήρα Honda 6hp.