Ιδανικοί για τον τεμαχισμό οποιουδήποτε τύπου ξηρού ή υγρού υπολείμματος φυτού εξασφαλίζοντας άριστη απόδοση από την άποψη ταχύτητας εργασίας. 

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν  για την παραγωγή των ροκανιδιών για χρήση ως καύσιμο: το συγκεκριμένο σύστημα κοπής της μηχανής επιτρέπει να ληφθεί ένα πολύ ομοιογενές κονιορτοποιημένο ξύλο με μεγέθη ιδανικά για τη τροφοδοσία ορισμένων τύπων λεβήτων βιομάζας.

ZE 400T1

16hp και πάνω PTO 540rpm
Απαιτούμενη ισχύς:
350kg
Βάρος:
2+2
Αριθμός μαχαιριών:
6.5
Μέγιστη διάμετρος κοπής (cm):
360mm
Διάμετρος ρότορα:
339mm
Πλάτος ρότορα:
Description:

Ένα από τα δυνατά σημεία που διακρίνουν τους Θρυμματιστές ZENIA είναι το πλάτος του στομίου φόρτωσης (χοάνη), το οποίο παραμένει μεγάλο ακόμη και στο σημείο κοπής , αυτό σημαίνει ότι το μηχάνημα είναι σε θέση να αλέσει υλικό ιδιαίτερα φυλλώδες, όπως από το κλάδεμα της ελιάς κ.α. Αποφεύγει  τις  εμφράξεις  και επιτρέπει την άλεση μεγάλων ποσοτήτων υλικού σε κάθε φορτίο με σημαντική μείωση του χρόνου εργασίας . Η μείωση του χρόνου εργασίας λαμβάνει χώρα όχι μόνο για την ταχύτητα της μηχανής άλεσης , αλλά και στο γεγονός ότι ο χειριστής δεν χρειάζεται να τεμαχίσει το υλικό πριν από την εισαγωγή του εντός της χοάνης .Σημαντικό χαρακτηριστικό τους επίσης, είναι το πλάτος του σωλήνα εξάτμισης που επιτρέπει στο μηχάνημα να μεταφορτώσει εύκολα , ακόμη και αν το τεμαχισμένο υλικό χαρακτηρίζεται από σημαντικά επίπεδα υγρασίας (π.χ. πράσινα φύλλα , απορρίμματα κήπων , κλπ.). Το πλάτος του σωλήνα εξαγωγής συνδέεται με το ύψος του και η μάζα φτάνει τα 190 εκατοστά από το πάτωμα (με δυνατότητα προέκτασης κατόπιν ζήτησης έως 2,3 μέτρα) , προκειμένου να μεταφορτώσετε το τεμαχισμένο υλικό απευθείας σε ένα σώμα.

 Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

  • Συμπαγής και ιδιαίτερα στιβαρή κατασκευή.
  • Μεταλλικό πλαίσιο που εγγυάται την αντοχή στον χρόνο.
  • Πανίσχυρος θρυμματιστής με πολύ μεγάλη δυνατότητα τεμαχισμού.
  • Μεγάλη χοάνη τροφοδοσίας.
  • Κατασκευάζεται στην Ιταλία.

Πίνακας χαρακτηριστικώνZE 400T1