Κεφαλές Απλές

Description:

Κεφαλή από 2 ή 4 εξόδους μεσινέζας που απορροφά τους κραδασμούς. Ημιαυτόματη – με παξιμάδι βιδωτό, κατάλληλη για μηχανήματα μεσαίου κυβισμού, για συνεχή εργασία και σε μερικές περιπτώσεις και για επαγγελματική χρήση. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η μεγάλη xωρητικότητα  15 μέτρα μεσινέζας 2.4 mm.

Κεφαλές Αυτόματες

Description:

Κεφαλή επαγγελματική 2 εξόδων μεσινέζας. Εύκολη φόρτωση μεσινέζας. Ενδείκνυται για θαμνοκοπτικά μεσαίου και υψηλού κυβισμού. Προϊόν υψηλής ποιότητας κατάλληλο για συνεχή και δύσκολη εργασία. Το ειδικό υλικό το καθιστά ανθεκτικό στην τριβή και τη θραύση. Χωρητικότητα 7m μεσινέζας 2.4mm.

Κεφαλές Easy Load

Description:

Κεφαλή επαγγελματική 2 εξόδων μεσινέζας. Εύκολη φόρτωση, ενδείκνυται για θαμνοκοπτικά μεσαίου μεγέθους. Προϊόν υψηλής ποιότητας κατάλληλο για συνεχή και δύσκολη εργασία. Το ειδικό υλικό του καθίσται ανθεκτικό στην τριβή και τη θραύση. Χωρητικότητα ράουλου 7m μεσινέζας 2.4mm.

Κεφαλή ATTILINA

Description:

Κεφαλή επαγγελματική με σπειροειδές δαχτυλίδι. Κατάλληλη για όλα τα θαμνοκοπτικά. Κατασκευασμένη από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας. Ξεχωρίζει για την εξαιρετική ευκολία στη χρήση. Δυνατότητα να τοποθετήσετε οποιοδήποτε τύπο και μέγεθος μεσινέζας.

Κεφαλή Multifilo Twins

Description:

Κεφαλή από πλήρως χυτό αλουμίνιο. Παρέχεται σε 8+2 τμήματα μεσινέζας των 300 mm. Παράλληλα με την κοπή εξασφαλίζει μέγιστο διασκορπισμό του τεμαχισμένου προϊόντος. Aντικατάσταση της μεσινέζας εντελώς χειροκίνητη και απλή στην εκτέλεση. Δυνατότητα να τοποθετήσετε οποιοδήποτε τύπο και μέγεθος μεσινέζας. Κιτ προσαρμογής για τοποθέτηση σε κάθε τύπο θαμνοκοπτικού.

Κεφαλή Prodisc

Description:

Κεφαλή από πλήρως χυτό αλουμίνιο. Ελικοειδείς λάμες από εξαιρετικά ανθεκτικό πλαστικό, πρακτικες στην αντικατάσταση και ανθεκτικές στη φθορά. Εργονομικό χειριστήριο για τη διευκόλυνση αφαίρεσης και αντικατάστασης. Υπόδειγμα μίας καλής ικανότητας κοπής. Παρέχεται με 4 λάμες κοπής και κιτ από ροδέλες. 

Κεφαλή Multifilo Whips

Description:

Κεφαλή από πλήρως χυτό αλουμίνιο. Παρέχεται απο 4 τμήματα μεσινέζας των 300 mm. Δυνατότητα να τοποθετήσετε οποιοδήποτε τύπο και μέγεθος μεσινέζας. Κιτ απο ροδέλες προσαρμογής για τοποθέτηση σε κάθε τύπο θαμνοκοπτικού. 

Κεφαλή Prince

Description:

Κεφαλή επαγγελματική από πλήρως χυτό αλουμίνιο. Εφαρμόζεται σε όλα τα μηχανήματα σε σκληρές συνθήκες και πολύ έντονη χρήση. Δυνατότητα να τοποθετήσετε οποιοδήποτε τύπο και μέγεθος μεσινέζας.

Κεφαλή SPEED

Description:

Κεφαλή αλυμινίου 4 εξόδων & 6 εξόδων μεσινέζας, με ροδέλες προσαρμογής. Για θαμνοκοπτικά με κυλινδρισμό άνω των 30 cc. Διαθέσιμα 8 κομμάτια των 26 εκ. οδοντωτης μεσινέζας διαμέτρου 3,5mm.