ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΟ RR 460C RURIS

  1. Αρχική
  2. ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΗΠΟΥ - ΑΓΡΟΥ
  3. ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΑ
  4. ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΟ RR 460C RURIS
ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΟ RR 460C RURIS ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΑ
  • Κωδικός Προϊόντος: 166660019
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Σύνθετο και ιδιαίτερα ισχυρό με 2χρονο μοτέρ Khumma, κατάλληλο για κηπουρικές εργασίες αλλά ιδανικό για μεγάλες επιφάνειες, για γεωργικές εργασίες αλλά και τη συντήρηση γεωργικής και δασικής γης. Προσφέρει ποικίλες χρήσεις, όπως κούρεμα χόρτων και αγριόχορτων καθώς και σκληρών ξύλων κατά μήκος των δρόμων.

Η υψηλή απόδοση του θαμνοκοπτικού RURIS RR460C διασφαλίζεται από την ισχύ του κινητήρα των 3hp, τη μοναδική εργονομία και την εξαιρετική αντοχή, που αποτελούν το ιδανικό εργαλείο για τον επαγγελματία. Διαθέτει εργονομική ζώνη με οσφυϊκή στήριξη, ιμάντες και ζώνη για καλύτερη κατανομή βάρους. Το μακρύ στέλεχος παρέχει ένα ευρύ φάσμα δράσης που διευκολύνει την αφαίρεση του χόρτου και το ρεζερβουάρ καυσίμου επιτρέπει τον έλεγχο και την παρακολούθηση της στάθμης του καυσίμου. Μπορεί να εξοπλιστεί με 2-40 μαχαίρια δοντιών αλλά και με διάφορα άλλα αξεσουάρ. Η κεκλιμένη και άνετη λαβή του RURIS RR460C προσφέρει εξαιρετικό κράτημα και καλή θέση εργασίας. 

  • Εργονομικός σχεδιασμός: Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το θαμνοκοπτικό να ξεκινά γρήγορα με ελάχιστη προσπάθεια.

  • Απορροφά τους κραδασμούς: Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα απόσβεσης κραδασμών με αμορτισέρ που σώζει τα χέρια του χρήστη.

  • Οικονομική χρήση: Δεν είναι μόνο εργονομικό, αλλά και οικονομικό. Ο 2χρονος κινητήρας Khumma παρέχει μικτή ισχύ και εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλή ισχύ με χαμηλούς κραδασμούς και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

  • Εύκολη συντήρηση: Η συντήρηση είναι απλή και οι δίσκοι κοπής μπορούν να αντικατασταθούν γρήγορα και με ασφάλεια.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
1. ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 2 ΧΡΟΝΟΣ
2. ΙΣΧΥΣ 3 hp
3. ΚΥΒΙΚΑ 46.5 cc
4. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ 1000 ml
5. ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΣΩΛΗΝΑ 28 mm
6. ΒΑΡΟΣ 6,7 kg

Ετικέτες: MHXANHMATA KHΠOY, ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΑ, ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΟ RR 460C RURIS