ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟ RM280 RURIS

  1. Αρχική
  2. ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΗΠΟΥ - ΑΓΡΟΥ
  3. ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ
  4. ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟ RM280 RURIS
ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟ RM280 RURIS ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ
  • Κωδικός Προϊόντος: 166660027
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Ελαφρύ και αποδοτικό, ιδανικό για όσους αναζητούν ένα αλυσοπρίονο εύκολο στην εκκίνηση και στο χειρισμό.

Εξοπλισμένο με επαγγελματική ράγα Oregon και καρμπυρατέρ Walbro, το αλυσοπρίονο RURIS RM280 παρέχει τον ιδανικό συνδυασμό αυξημένης απόδοσης και βέλτιστης εργονομίας, μετατρέποντας κάθε πρόκληση σε εύκολη δουλειά.

Μπορεί να πραγματοποιηθεί μια ευρεία γκάμα οικιακών εργασιών, όπως κοπή καυσόξυλων, καλλωπισμός και διατήρηση της κόμης του δέντρου, την αφαίρεση και την αραίωση θάμνων, την αφαίρεση σάπιου ξύλου, κορμών και κλαδιών βλαστών, καθώς και για την κατασκευή ξύλινων κατασκευών.

  • Εύκολο στο χειρισμό: Ακόμα κι αν είστε επαγγελματίας ή το χρησιμοποιείτε για οικιακές δραστηριότητες, είναι ιδανικό για απλές εργασίες καθώς είναι εξαιρετικά εύκολο στο χειρισμό.

  • Ελαφρύ: Λόγω του μικρού του βάρους (μόλις 3,26 κιλά), η κοπή του ξύλου γίνεται άνετη και μπορεί να παραταθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και επιτρέπει τη χρήση του όλη μέρα. Είναι κατάλληλο για όσους αναζητούν ένα μηχάνημα που να είναι εύκολο στην εκκίνηση και τη χρήση.

  • Οικονομικό: Είναι εξοπλισμένο για να διασφαλίζει ένα κατάλληλο επίπεδο για το περιβάλλον. Η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου είναι αποτέλεσμα της χωρητικότητας εισόδου γρήγορης ταχύτητας του αλυσοπρίονου συν της ράγας οδήγησης συν της αλυσίδας απόδοσης ruris 3/8 1,3 PM.

  • Εύκολη εκκίνηση:  Μπορεί εύκολα να ξεκινήσει με ένα απλό τράβηγμα της μίζας, όταν ο κινητήρας χρησιμοποιείται εκ των προτέρων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
1. ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 2ΧΡΟΝΟΣ KHUMMA
2. ΙΣΧΥΣ 1.5 HP
ΜΗΚΟΣ ΛΑΜΑΣ (mm) 300 mm
ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
ΤΥΠΟΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ 3/8 1.3PM / 22+1T
ΒΑΡΟΣ 3,26 kg

Ετικέτες: ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟ RM280 RURIS